DMRS išče nove aktivne člane

DMRS_logo_brez_napisaNova ekipa DMRS išče doktorske študente in podoktorske raziskovalce, ki bi aktivneje sodelovali pri organizaciji dogodkov in drugih projektih društva. Potrebujemo ljudi iz različnih področij z različnimi kompetencami, predvsem nam primanjkuje družboslovcev. S sodelovanjem v društvu boste razširili svojo mrežo poznanstev ter pridobili oziroma krepili kompetence na področju organizacije dogodkov.

Poleg že tradicionalne razglasitve Mentorja leta, ki vzbudila tudi pozornost mednarodne javnosti (članek v reviji Nature), želimo v teku mandata organizirati tudi več izobraževalnih in strokovnih dogodkov, kot sta bila na primer Znanstveni inkubator in Dnevi doktorskih študentov, predvsem pa vzpostaviti redne neformalne družabne dogodke, kjer bi se spoznavali, izmenjevali izkušnje.

Če želite sodelovati v aktivnosti društva, se nam oglasite na drustvo@dmrs.eu. K sodelovanj ste vabljeni vsi zainteresirani doktorski študenti in študentke (ter tudi podoktorski raziskovalci). Če še niste člani društva, se lahko včlanite prek spleta.

Comments are closed.