Javni razpis za vodstvo DMRS 2015-2017

razpis_za_vodstvo_dmrs_2015_web

Društvo mladih Raziskovalcev Slovenije vabi k sodelovanju pri vodenju društva v mandatu 2015-2017!

Obstoječi upravni odbor DMRS se s koncem letošnjega študijskega leta poslavlja zato v Društvu Mladih Raziskovalcev Slovenije (v nadaljevanju DMRS) na podlagi 21. člena statuta DMRS objavljamo javni razpis za vodenje DMRS v mandatu 2015-2017 (v nadaljevanju razpis). Na razpis se lahko prijavi vsak državljan republike Slovenije, ki je bodisi doktorski študent ali podoktorski raziskovalec in je mlajši od 35 let.

Zavedamo se pomena interdisciplinarnosti in doprinosa k delovanju celotne ekipe, zato DMRS razširja obseg svojega delovanja in potrebuje znanje ter izkušnje iz različnih panog; upravljanje družabnih omrežij, vodenje komunikacij z javnostmi, organiziranje dogodkov in priprava mnenj pri pravnih/etičnih vprašanjih. Omenjene kompetence so zaželene niso pa obvezne, saj verjamemo v prenos znanja med člani in s tem krepitev mehkih veščin.

Kandidati za vodenje društva ali sodelovanje v upravnem odboru pošljite kratek življenjepis ter motivacijsko pismo z vašo vizijo nadaljnjega dela DMRS (največ 1 stran) na email drustvo@dmrs.eu z zadevo Kandidatura za UO DMRS.

Ker DMRS z vsakim letom povečuje svojo vlogo v družbi, iščemo posameznike, ki imajo ambicije za vodenje interdisciplinarnih projektov s področja znanosti, visokega šolstva, kulture in gospodarstva. DMRS je preteklih letih organiziralo več odmevnih dogodkov, s svojim dosedanjim inovativnim delovanjem pa je vzbudilo pozornost tudi mednarodne revije Nature: Slovenian Scientists Reward Mentors, Nature, 09th June 2011, 474, 161. Bodite del te uspešne zgodbe tudi vi!

Volitve za vodstvo DMRS za mandat 2015-2017 bodo potekale konec maja 2015, je pa seveda priporočljivo, da se kandidati prijavite že prej, da pravočasno spoznate projekte v teku in sodelujočo ekipo.

Comments are closed.